Våra hyresgäster

 

El-kompaniet Svenska AB kombinerar det medelstora företagets resurser med det lilla företagets flexibilitet och engagerande personal. Vi på El-kompaniet är behöriga både inom hög- och lågspänning samt har certifikat för allt arbete vi utför. El-kompaniet har som målsättning att skapa långsiktiga relationer och leverera arbete i tid med hög kvalitet.

Ljus i Hus är ett belysningsföretag som grundades 1993. Vi har två showroom, ett i Stockholm och ett i Malmö. Vårt showroom i Stockholm är en unikt ombyggd pråm som ligger vid Kungsholmsstrand och vårt showroom i Malmö ligger vid Saltimporten och det är även där vårt huvudkontor finns.
Vi erbjuder belysningslösningar och produkter för offentlig och privat miljö.Tillsammans med arkitekter, ljusplanerare och elkonsulter tar vi fram lämpliga förslag med hänsyn till budget och estetik.
Våra leverantörer är noga utvalda inom de specifika användningsområdena. De håller genomgående en mycket god design och hög kvalité på produkterna.

Ljus i hus står för bättre belysning, som ger mervärde åt arkitektur, inredning och natur.
Vi erbjuder våra kunder i Sverige belysningslösningar av hög kvalité, för att vi på bästa sätt ska kunna tillfredsställa kundens behov, önskemål och samtidigt överträffa deras förväntningar.

Som medlem av den internationella Scheidt & Bachmann koncernen erbjuder Scheidt & Bachmann Sverige AB helhetstjänster rörande signalsystem (signalling) och intelligenta biljettsystem (Fare collection systems) för den Skandinaviska marknaden.
Vi handhar varsamt era projekt från planering till realisering samt tillhandahåller lokal service & support av hårdvara och mjukvara.

Oavsett om det rör sig om signalställverk och vägskyddsanläggningar för er linje (ZSB 2000 / BUES 2000) eller biljettsystem för effektiv biljetthantering (ID-baserade biljettsystem, Smart Card biljetter etc), är Scheidt & Bachmann det rätta valet för er verksamhet.